Air Boy® Blæsepistoler

Blæsepistoler der kan bruges til det hele

Kvalitet og funktionalitet er i højsædet, når vi producerer vores velkendte Air Boy® blæsepistoler. Blæsepistolerne er lavet i robuste kvalitetsmaterialer og har siden 1970’erne, hvor produktionen gik i gang, været testet under alle tænkelige forhold. Kvalitetsmaterialerne, som blæsepistolerne er produceret i, gør dem meget holdbare. Så holdbare, at de virker selv efter 28 millioner aktiveringer.

JWL har et af de bredeste udvalg af blæsepistoler i verden. Vi har skabt blæsepistoler, så de passer til dine behov og ethvert formål. Vi har en model, der passer dig - om du er til den klassiske standardmodel eller en mere avanceret støjsvag og blokeringsfri model.

Blæsepistolerne har trinløs regulering af trykluften og med det ergonomiske design, passer pistolerne både til højre og venstre hånd. Håndtagene er produceret af Acetal plast (POM), som øger komforten, og gør pistolen varmere at holde ved. Ventilsystemet i Air Boy® pistolerne udnytter lufttrykket for på den måde at gøre betjeningen af håndtaget både let og præcist. Et system vi er stolte af, og hvor holdbarheden er i top – derfor giver vi 25 års garanti på ventilsystemet.

Blæsepistoler

Se vores udvalg af blæsepistoler her. Klik på den enkelte for mere info.