Air Boy

eXact

®

Vores nyeste produkt

Læs mere om Air Boy® eXact

Den helt nyudviklede Air Boy® eXact digitale pumpepistol er nyeste skud på stammen af kvalitetsprodukter fra JWL

Air boy super silent blæsepistol

Støjsvag blæsepistol

Se flere typer blæsepistoler her

Air Boy® blæsepistoler fås til mange forskellige formål. SUPER Silent er en støjsvag (78,5 dB), kraftfuld (330 l/min) og blokeringsfri blæsepistol.

Air Boy

®

SUPER Silent

JWL bremseudlufter

Bremseudlufter

Bremse-udlufter

Trykluftværktøjer

Se bremseudlufteren og de andre værktøjer her

Vi har et stort udvalg af trykluftværktøj til mange formål, fx denne bremseudlufter til hurtig og enkel udluftning af bremsesystemer.

Air Boy

®

Produkter til trykluft

Vores trykluft produkter er kendte for deres kvalitet, pålidelighed og holdbarhed. Air Boy® brandet har været JWLs varemærke til vores blæsepistoler siden 1976. Det holdbare og lufttætte blæsepistol-greb bruges i dag også som en del i vores værktøjer.

Air Boy® blæsepistoler

Blæsepistoler

Vores blæsepistoler til trykluft fås i et bredt udvalg til forskellige formål. Blæserør kan fås i forskellige længder med lige eller bøjet rør og med forskellige dyser til at opfylde EU- og OSHA krav.

Værktøjer til trykluft

Tryklluftværktøjer

Vi har et stort udvalg af trykluftværktøjer til rengøring og affedtning, sand- og sodablæser, bremseudluftere, dæktryksmåler og pumpepistoler mv.

Lynkoblinger og nipler til trykluft

Koblinger og nipler

Koblinger til trykluft med forskellige egenskaber som sikkerhedskoblinger, koblinger med lavt indkoblingstryk, ekstra slidstærke koblinger samt nipler til forskellige profiler.

Trykluftslanger

Trykluftslanger

Vores store udvalg af trykluftslanger omfatter spiralslanger af PUR og PA12 samt armerede slanger i PVC. Slangerne kommer i forskellige længer og fås med forskellige koblinger og nipler.

En snak om trykluftløsninger

Har du spørgsmål til vores blæsepistoler eller vores andre trykluft-produkter, så kan vi hjælpe.

En snak om trykluftløsninger

Har du spørgsmål til vores blæsepistoler eller vores andre trykluft-produkter, så kan vi hjælpe.

Tips fra JWL

sodablæser på træ

Hvad kan du sodablæse?

Sodablæsning er velegnet til mange forskellige opgaver, da det er en mere skånsom metode end sandblæsning. Vi giver dig her nogle ideer til, hvad du kan med en sodablæser.

lufttæt tilslutning af nipler

Sådan får du lufttæt tilslutning

Det er vigtigt med en lufttæt tilslutning mellem dine fittings og dine værktøjer. Vi giver dig her tre metoder til at sikre lufttæt tilslutning af nipler.

Udluftning af bremser

Sådan udlufter du bremser

Med en bremseudlufter er det let og enkelt for én person selv at udlufte bremser på biler og motorcykler. Vi giver dig her en guide til, hvordan du bruger JWL bremseudlufter.

Blæs cylinder ren

Sådan rengør du cylindre

Nogle gange har du behov for at blæse rent inde i en cylinder eller rør. Det er ikke altid tilstrækkeligt med fremadrettet blæseretning, men vi viser dig her en nem løsning.

Korrekt dæktryk

Sådan får du korrekt dæktryk

Konventionelle pumpenipler er ikke fuldstændige lufttætte og du kender det måske. Mens du pumper kan du høre luften sive. Men sådan behøver det ikke være. Se her hvordan.

Tilpas blæsepistol med dyser

Tilpas din blæsepistol

Med push-in dyser er det muligt at tilpasse din blæsepistol, så den får andre egenskaber. Det er ikke længere nødvendigt med flere blæsepistoler. Se mulighederne.

Følg os på sociale medier

Følg os på LinkedIn eller Facebook og hold dig opdateret med seneste produktnyheder, tips og nyt fra JWL.

Følg os sociale medier

Følg os på LinkedIn eller Facebook og hold dig opdateret med seneste produktnyheder, tips og nyt fra JWL.

Underleverandør

Vi bearbejder alle typer metaller og plastik på vores maskinfabrik. Derudover tilbyder vi plaststøbning på vores fuldautomatiske plaststøbningsanlæg.