JWL - høj kvalitet

JWL er kendt for produkter af høj kvalitet, der er gennemtestede og holdbare. Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Hedensted, hvor vores dygtige og engagerede medarbejdere sætter en ære i at levere innovative kvalitetsløsninger med fokus på holdbarhed og effektivitet.
Vi har både egen produktion og udvikling af trykluftværktøj, koblinger og tilbehør.
Produkterne pakkes i JWL emballage, der skaber synlighed for kunden. Vi kan levere i kasser, på ophængskort, blisterpakker og komplette salgsdisplays.

Er du interesseret i vores JWL produkter så kontakt vores salgsafdeling. De er klar til at rådgive dig med yderligere information i forhold til produkter, emballage, priser samt ordrestørrelser.

JWL sælger ikke direkte til slutbrugere, butiksejere eller teknikere. Hvis du er slutbruger, bedes du kontakte din lokale JWL forhandler. Se oversigten her.

Testing of JWL Air Boy Blowgun and the valve system
JWL Air Boy in private label colour

Private Label løsninger

Hos JWL har du mulighed for at skræddersy dit produkt med vores private label løsninger. Du kan få vores produkter med dit eget logo og i en valgfri farve. Der er også mulighed for lasergravering på højre side af blæsepistolskroppen. Private label produkter produceres helt ned til 500 stk. pr. ordre.

Som standard bliver produkterne pakket i neutrale kasser, men der er også her mulighed for private label med eksempelvis eget emballagedesign etc.

Er du interesseret i private label løsninger så kontakt vores salgsafdeling for yderligere information og priser på de produkter du er interesseret i.

Fra din idé til færdigt produkt

Nye idéer er spændende.
Vi har gennem tiden udviklet os på dette felt og kan derfor tilbyde vores ekspertise og blive din sparringspartner i processen fra idé til færdigt produkt. Vi kommer med inputs og hjælper med at vælge det helt rigtige koncept til udviklingen.
JWL kan assistere i at tegne en prototype samt fremstille den, så produktet bliver visualiseret og ordentligt gennemgået. Når tankerne om det færdige produkt er helt på plads, producerer vi det færdige produkt.

Har du en idé du ikke ved, hvordan du kommer videre med, så kan processen startes ved JWL.

JWL do developments of new products

VIL DU VIDE MERE?