Om JWL

Om JWL A/S
-Made in Denmark

JWL har siden 1963 produceret produkter til trykluft samt udført gevind-, dreje- og fræsearbejde. Vores trykluftprodukter produceres på fabrikken i Hedensted, hvor vores dygtige og engagerede medarbejdere sætter en ære i at levere innovative kvalitetsløsninger, der er holdbare, effektive og kvalitetstestet efter JWLs høje kvalitetsstandarder.

Mission

Vi vil udvikle og producere slidstærke og brugervenlige kvalitets trykluftværktøjer, som gennem innovative løsninger, og med hensyn til miljøet, sikrer brugeren et korrekt og effektivt resultat.

Vision

Vi vil være verdens førende brand inden for udvikling og produktion af trykluftværktøjer til professionelle og gør-det-selv markedet.

Vores værdier

Troværdighed, Fleksibilitet, Kvalitet og Kundefokus

De fire værdier skal afspejle alle vores aktiviteter og vi efterlever disse værdier i alt vi foretager os.

Troværdighed

Vi holder hvad vi lover. Vi er en loyal og attraktiv partner og ønsker langsigtet et tæt partnerskab med vores kunder, leverandører og medarbejdere.

Kvalitet

Vi fremstiller kvalitetsprodukter. Vi ønsker at minimere miljøpåvirkningen gennem korrekte materialevalg og produktionsprocesser. Vi ønsker at fastholde engagerede og kompetente medarbejdere på alle funktioner til gavn for JWL og vores kunder.

Fleksibilitet

Vi er forandringsvillige og skal i alle funktioner være fleksible og beslutsomme. Vi er proaktive, udviser initiativ og er omstillingsparate.

Kundefokus

Vi tager aktiv del i at udvikle vores kunder. Gennem attraktive produkter, høj service og loyalitet. Vi ønsker at være en værdsat og loyal samarbejdspartner. Vi skal hele tiden udvikle os sammen med vores kunder.


Meget mere end et produkt

JWL vil gerne lette din dagligdag så meget som muligt, og for os er det en selvfølge at levere et højkvalitets produkt. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde en række tillægsværdier, der gør din oplevelse med JWL fantastisk.

  • JWL / Air Boy® – Et stærkt brand
  • Mulighed for at skræddersy dit produkt i egen farve og med eget logo
  • Unikke emballageløsninger, der skaber synlighed
  • 25 års garanti på ventilsystemet i vores blæsepistoler
  • Erfaring gennem mere end 60 år
  • Et team af servicemindede og engagerede salgs- og logistikmedarbejdere
  • Marketingmateriale i form af produktvideoer, billeder, datablade mv.
  • Fleksibilitet – vi har alle kompetencer samlet under ét tag

De tre trekanter fra vores logo var i 1963, da Johannes Wagner Lund grundlagde JWL, et maskinteknisk udtryk for høj kvalitet og præcision. Lige netop derfor bruges de tre trekanter stadig i vores logo, og det forpligter. Vi vil fortsætte med at leve op til den høje standard, vi både er kendte for og stolte af. Den idérigdom og kreativitet, der sprudler hos JWL, vil sikre brugervenlige løsninger, der holder – også de næste 50 år.

Vi er DS/EN iso 9001:2015 certificerede. Vi har et velbeskrevet kvalitetsledelsessystem. Det sikrer tryghed og en professionel håndtering af det vi leverer til vores kunder.