Air Boy Push-in dyser

Push-in dyser og tilbehør

Sådan ændrer du din klassiske blæsepistol

Med Air Boy® push-in dyser kan du let ændre din blæsepistol og give den nye specifikationer og brugsmuligheder.

Den klassiske Air Boy® blæsepistol er velegnet til rigtig mange opgaver. Alligevel kan der nogle gange opstå behov for særlige egenskaber. Det kan være, at du skal rense indeni en cylinder, du har brug for at øge blæsekraften eller at du skal blæse vinkelret i et rør. I mange tilfælde vil det kræve en ny blæsepistol til den enkelte opgave, men ikke med Air Boy® Classic.

Den enkle og mest ligetil løsning er Air Boy® push-in dyser, som fås i flere udgaver. Push-in dyserne er lette at montere på din klassiske blæsepistol med ø8 mm rør – og så er den lige så let at tage af igen. Det gør det let at ændre din blæsepistol til nye specifikationer. Enkelte af dyserne gør, at din blæsepistol kan leve op til OSHAs krav om at være blokeringsfri.

Vi giver dig her inspiration til brug af Air Boy® Push-in dyser, så du kan give din klassiske blæsepistol nye egenskaber.

Tryk push-in dysen fast på blæserøret

Monter push-in dysen ved at trykke den på spidsen af blæserøret.

Afmonter push-in dysen

Afmonter ved at trykke ind på plastkraven og skubbe dysen af.

Air Boy® Mini Thrust

Har du behov for at øge mængden af luft? Så prøv Air Boy® Mini Thrust dysen, der via venturi-princippet suger ekstra luft gennem dysen. Dysen er blokeringsfri.

thrust push-in dyse
silent push in dyse

Air Boy® Silent dyse

Vil du reducere lydstyrken? Så prøv Air Boy® Silent nozzle, der reducerer lydstyrken. Dysen er samtidig blokeringsfri og imødekommer derfor OSHA STD 01-13-001, OSHA 1910.95 (b) og EU 2003/10/CE.

Air Boy® Vinkel dyse

Skal du blæse i vinkel?

Så er Air Boy® Angle Nozzle rigtig. Med fire huller i siderne blæser denne i 90 graders vinkel. Den er ideel til at blæse i rør og cylindriske objekter. Blokeringsfri.

angular push in dyse
Push-in rubber dyse

Air Boy® gummidyse

Beskyt sarte overflader mod ridser med Air Boy® Rubber nozzle. Den er også velegnet til at blæse slanger med. Den fås i tre varianter på 35 mm, 25 mm og 15 mm. Her vist i udgaven på 35 mm.

Air Boy® Beskyttelsesskærm

Med en beskyttelsesskærm kan du beskytte brugeren mod tilbagesprøjt af spåner mv. som potentielt kan være farlige. Sættes let på blæserøret og fås til både ø6 mm og ø8 mm.

Beskyttelsesskjold

25 års garanti

Air Boy® er testet til 28 millioner aktiveringer. Derfor giver vi 25 års garanti på ventilsystemet. Det er din garanti for kvalitet og pålidelighed.