Sådan får du korrekt dæktryk med pumpepistol

Sådan får du korrekt dæktryk

Kender du til, at pumpe-niplen til din ventil ikke holder tæt? Den lille utæthed er med til at give en upræcis aflæsning af dæktrykket. Luften siver jo ved siden af. Så du trykker niplen ned mod ventilen for at holde luften inde. Det er både besværligt og stadig ikke helt tæt.

På nyere biler, hvor TPMS er installeret, er et korrekt og præcist dæktryk vigtigt. Det har skabt et større behov for en forbindelse, som sikrer at luften ikke siver og giver ukorrekt aflæsning.

JWL pumpepistol med QT connector sikrer både lufttæt tilslutning og præcis måling af dæktrykket takket være kvalitetsmanometret.

QT Connectoren er enkel at bruge. Den fungerer som en lynkobling, hvor den trykkes på ventilen. Det patenterede system sørger for at holde connectoren fast og den er samtidig helt lufttæt i tilslutningen til ventilen.

JWL pumpepistol

Sådan virker QT Connectoren

Det er let at tilslutte QT connector til ventilen. Og den er selv ved 9 bar fuldstændig lufttæt. Vi har testet QT Connector til over 100.000 aktiveringer og den er stadig fuldstændig lufttæt og funktionsdygtig.

QT Connector tilsluttes ventilen med et fast tryk. Designet låser sig nu fast. Når du skal frigøre QT Connector, så træk tilbage i låseringen. Præcis som med en lynkobling.

QT connector montering og afmontering

Kvalitets manometer

JWL pumpepistoler er monteret med et kvalitets manometer (0-12 bar) i nøjagtighedsklassen 1,6, som måles efter EN 837-1 standarden. Ingen pumpepistoler forlader produktionen uden at være testet. Alle manometre har en nøjagtighed ved 0-12 bar på ± 0,19 bar.

Sådan virker QT Connectoren

Se alle JWL pumpepistoler og tilbehør

En snak om trykluftløsninger

Har du spørgsmål til vores blæsepistoler eller vores andre trykluft-produkter, så kan vi hjælpe.

En snak om trykluftløsninger

Har du spørgsmål til vores blæsepistoler eller vores andre trykluft-produkter, så kan vi hjælpe.